Nagelstyliste Madelief | Pedicure
15515
page,page-id-15515,page-template,page-template-full_screen,page-template-full_screen-php,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

PEDICURE MADELIEF

Hallo, mijn naam is Martie. Sinds 2009 ben ik pedicure plus en heb ik mij gespecialiseerd in reumatische en diabetische voet. Ik heb een praktijk aan huis maar werk ook ambulant. De meeste mensen vinden het fijn om in mijn praktijk te komen aangezien hier een elektrische behandel stoel staat. Zo kunt u tijdens de behandeling aangenaam zitten. Zoals ik al zei werk ik ook ambulant, mensen die bijvoorbeeld slecht ter been zijn of in een verzorgingscentrum zitten kunnen op hun vertrouwde plek blijven en toch genieten van een pedicure behandeling. Zo heeft u de voeten altijd netjes. Dit kan altijd in overleg geregeld worden.

Om mij zo gespecialiseerd mogelijk te houden in het vak volg ik jaarlijkse cursussen en opleidingen om zo op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Zo heb ik in januari 2016 mijn diploma behaald voor medisch pedicure. Hierdoor kan en mag ik nog meer mensen helpen op het gebied van de voeten.

Een pedicure behandeling kost €28,00

Ik hoop u voldoende geïnformeerd te hebben, wanneer u vragen heeft kunt mij altijd bereiken op 06-15146450

Met vriendelijke groet,
Martie de Vries